Pages

Sep 17, 2015

ESP Lagi-Protein Yang Kita Perlukan

Assalamualaikum..

Selamat pagi..

Antara topik yang paling best yang selalu aku seronok bila share di blog mengenai Shaklee adalah ESP.

Sebab apa?

Sebab aku pun pengguna ESP dan aku sangat suka efeknya. Sebagai seorang yang suka makan tapi tak berapa ambik kisah pasal apa yang aku makan, maka ESP adalah pilihan terbaik aku sebagai sumber protein.

Apa maksud aku tak kisah pasal apa aku makan? Maknanya asalkan ada makanan aku makan. Tak memilih langsung. Janji anak-anak dan suami dapat makanan berkhasiat. Aku kalau dapat roti paung sehari suntuk aku ulang tu aje pun tak kisah. Dapat burger atau biskut cicah teh o pun jadi.

Tapi 2-3 menjak ni aku sedar yang tahap kesihatan aku dah tak macam muda belia dulu. Selalu sakit belakang dan penat. Di usia 30an ni aku macam manusia yang lain kena seimbang protein, karbohidrat, vitamin, sayur-sayuran untuk sihat. Apatah lagi sekarang aku tengah menyusukan Aida fully. Jadi memang seharusnya lah aku kena jaga elok-elok apa yang aku makan.

Masalahnya kita orang Melayu ni dah terbiasa makan mesti bergoreng, ikan goreng, ayam goreng, telur goreng dan lain-lain. Dan itu juga yang jadinya pada aku. Bila dah bergoreng, sodakallahul azim la. Memang habislah segala khasiat protein yang kita perlukan.

Sebab tu aku rasa ESP sangat kritikal manfaatnya pada aku. ESP ni macam yang aku biasa update dalam ni adalah protein yang dihasilkan dari 30kg soya non gmo yang berkualiti tinggi hingga menjadi 850g serbuk ESP yang sangat berkhasiat.

Ok ini pic-pic info ESP yang bermanfaat untuk semua. Credited pada distributor-distributor group Jutawan yang kreatif sangat hasilkan poster yang kebabom.

Aku ni tak kreatif mana... Hihhih..Tapi aku menghargai orang kreatif,













Dan hasilnya sangatlah memuaskan hati. Ni unscripted testimonial yang tak disalin dari mana-mana..Maknanya dari aku sendiri ialah-


  • bertenaga sehari suntuk.
  • kulit muka licin dan tegang
  • kulit bersih
  • dulu tumit kaki aku kasar, sekarang ni dah licin dan ok balik.
  • parut czer pun makin comel
  • kenyang
  • susu badan pun rasa cam banyak aje 
  • senang nak turunkan berat badan.
  • hmmm............tu ajelah. Yang pasti aku bagi 5 star la kat ESP ni..
Aku rasa kulit aku bersih berbanding zaman kerja dulu. Sesuai sangatlah memandangkan aku la ni dah tak rajin berbedak bagai...

Ni testimonial dari pengguna-pengguna ESP yang lain.





Ok tu aje..


Salam sayang, 
Salmi
0122417935



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

 

Blogger news

Blogroll

About